Creëer een wachtlijst aan IT-talent dat bij jouw organisatie wilt werken en vul je openstaande IT vacature binnen 30 dagen of minder met onze Ninja Recruitment Strategie.

Je organisatie gaat IT talent aantrekken als een magneet. 🧲

Hoe wij van jouw organisatie een recruitment Ninja maken. 🥷

Net als een ninja weten wij de zwakke plekken van IT talent. Wat maakt dat IT talent liever op een wachtlijst van een bepaald bedrijf staat, dan verder zoeken? 

Hoe kan het dat bepaalde bedrijven IT talent als magneet aantrekken, terwijl jouw organisatie hier weken tot soms wel maanden over doet? 

IT talent heeft veel zwakke plekken

In de gratis video op de volgende pagina ga ik je precies vertellen welke zwakke plekken dit zijn. 

IT talent (binnen 30 dagen) als een magneet aantrekken op de openstaande IT vacatures van je organisatie? 

Een wachtlijst creëeren in plaats van telkens opnieuw moeten zoeken naar IT talent?

Dit gebeurd er als je onze Ninja Methode toepast.

Jonathan is toegetreden tot het TomTom Global Talent Acquisition Team als Senior Talent Consultant om de groei van ons technisch talent in 2021 te helpen groeien. Jonathan is een strategische partner van ons bedrijf en teamspeler in ons HR-team geweest! Hij heeft een belangrijke rol gespeeld bij het veiligstellen van cruciale talenten voor ons bedrijf en het bieden van uitstekende kandidaat-ervaring. Hij heeft uitstekende relaties opgebouwd met onze stakeholders en begrijpt de business van TomTom om effectief met kandidaten te communiceren. Jonathan is uiterst procesgericht en kan door het gebruik van data en inzichten de wervingsstrategie aansturen en beïnvloeden. Ik kan de hulp van Jonathan ten zeerste aanbevelen voor cruciale wervingsbehoeften

G.Gally Talent Acquisition Manager @ TomTom

Jonathan krijgt dingen voor elkaar. Hij luistert, begrijpt de vraag goed en komt vervolgens met vernieuwende oplossingen en razendsnelle resultaten. Hij is toegewijd, een creatieve denker en vindt talent in markten waar anderen zeiden dat het onmogelijk zou zijn! Ik heb genoten van onze samenwerking!

S.Sonnenburg Director Machine Learning/AI/Data Science @ TomTom

Ik hou van de manier waarop Jonathan werkt. Hij is niet zomaar een recruiter, hij is persoonlijk betrokken bij het vinden van de juiste fit voor het juiste bedrijf, de juiste cultuur en persoon en overtrof elke keer onze verwachtingen

P.Hofman Managing Director @ Jongens van Techniek

    Copyright © 2023 SOLVISM

    nl_NL

    Waar mag ik de training naartoe sturen?

    Waar mag ik de training naartoe sturen?

    Subscribe to get 15% discount