Zo helpt Ninja Recruitment je rollen in te vullen en creëert het een wachtlijst van IT-professionals binnen 30 dagen

Leer hoe je effectiever kunt aantrekken en aannemen

Waarom Ninja Recruitment?

Het is cruciaal om je proces te begrijpen voor het aantrekken en aannemen van softwareprofessionals in de huidige markt.

Deze uitleg video helpt je om je werving efficiënter in te richten.

Ik weet zeker dat hiring managers echte hiring Ninja’s kunnen worden.

Dus of je nu je team wilt uitbreiden of zelfs je werving wilt versnellen, deze stapsgewijze handleiding en uitlegvideo zullen je enorm helpen.

Wat krijg ik in Ninja Recruitment te zien?

Maak kennis met Jonathan Garcia

Jonathan Garcia is een recruitment professional die meer dan 500 IT-talenten heeft geholpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging bij meer dan 50 opmerkelijke merken in Nederland, België, het Groot-Brittannië, Spanje en Duitsland.

Hij begon zijn carrière bij een wervingsbureau (in 2016) en werkte als freelance recruiter bij multinationals zoals TomTom (onlangs in 2022). Binnen zijn opdrachtgevers staat hij bekend als een recruitmentexpert met een persoonlijke touch.

Of je nu wervingsdiensten, employer branding of interim-wervingsondersteuning nodig hebt, wij zijn er om je te helpen! Neem contact met ons op en laat je opmerkelijke merk groeien.
Groet, Jonathan

Wat zeggen klanten?

Jonathan is toegetreden tot het TomTom Global Talent Acquisition Team als Senior Talent Consultant om de groei van ons technisch talent in 2021 te helpen groeien. Jonathan is een strategische partner van ons bedrijf en teamspeler in ons HR-team geweest! Hij heeft een belangrijke rol gespeeld bij het veiligstellen van cruciale talenten voor ons bedrijf en het bieden van uitstekende kandidaat-ervaring. Hij heeft uitstekende relaties opgebouwd met onze stakeholders en begrijpt de business van TomTom om effectief met kandidaten te communiceren. Jonathan is uiterst procesgericht en kan door het gebruik van data en inzichten de wervingsstrategie aansturen en beïnvloeden. Ik kan de hulp van Jonathan ten zeerste aanbevelen voor cruciale wervingsbehoeften

G.Gally Talent Acquisition Manager @ TomTom

Jonathan krijgt dingen voor elkaar. Hij luistert, begrijpt de vraag goed en komt vervolgens met vernieuwende oplossingen en razendsnelle resultaten. Hij is toegewijd, een creatieve denker en vindt talent in markten waar anderen zeiden dat het onmogelijk zou zijn! Ik heb genoten van onze samenwerking!

S.Sonnenburg Director Machine Learning/AI/Data Science @ TomTom

Ik hou van de manier waarop Jonathan werkt. Hij is niet zomaar een recruiter, hij is persoonlijk betrokken bij het vinden van de juiste fit voor het juiste bedrijf, de juiste cultuur en persoon en overtrof elke keer onze verwachtingen/

P.Hofman Managing Director @ Jongens van Techniek

Veelgestelde vragen over de uitlegvideo:

Deze is bedoeld voor Hiring managers die willen leren om IT-talent efficiënter aan te trekken en aan nemen.

Ja, elk bedrijf concurreert om talent binnen een sterk verzadigde markt. Daarom zal het bewust maken van een stapsgewijze blauwdruk voor je werving de overhand zal geven rondom het aantrekken en aannemen van talent op de markt

Ik neem je stapsgewijs mee met voorbeelden die belangrijke inzichten geven over hoe je je proces kunt opzetten. Uiteindelijk word je meer bewust van je wervingsbehoeften, het opstellen van functiebeschrijvingen, het sollicitatieproces, het creëren van een talentenpool en de best practices van Inmail.

Goede vraag, je wordt gebombardeerd met advertenties en verhalen. Wij zijn een boetiek bureau dat zich richt op het werken met de beste organisaties in de markt door professionele wervingsdiensten te leveren op basis van jarenlange opgebouwde ervaring. We bouwen graag een bedrijf met mensen. Het is aan jou om te beoordelen of we aan je rekruteringsbehoeften voldoen.

Contact Us

Address
Quick Contact
Social Media

Ontvang nu je gratis uitlegvideo

Copyright © 2024 SOLVISM

nl_NL

Waar mag ik de training naartoe sturen?

Where can I send it to?

Waar mag ik de training naartoe sturen?

Where Do We Need To Send The Masterclass To?

Waar mag ik de training naartoe sturen?

Waar mag ik de training naartoe sturen?

Subscribe to get 15% discount