Talent dat je nodig hebt. Resultaten die je wilt.

Wij matchen kandidaten met jouw bedrijfsmerk – die jouw waarden delen en de beschikken over de vaardigheden die je bedrijf nodig heeft.

Wat maakt ons uniek?

Industry Experience

Industriële ervaring

Wij hebben jarenlange ervaring met het werven van IT-talent.
Role Expertise

Rol expertise

Focus en duidelijk onderscheid ten aanzien van de diverse rollen en binnen Software Development, Front-end Development, DevOps en Data Engineering.
Talent Reach

Talentbereik

Wij beschikken over een uitgebreide database met kandidaten, hierdoor zijn wij in staat om voor iedere IT-functie de perfecte kandidaat te vinden.
Trusted By Employers

Vertrouwd door wergevers

Onze focus ligt op het opbouwen van langdurige relaties op basis van eerlijkheid, integriteit, professionaliteit en toewijding.
WERVING VOOR JOUW VACATURE

Samen werken aan jullie werving

Ons proces is een innovatieve benadering van recruitment die je in staat stelt talent aan te trekken en te behouden. We zijn toegewijd aan het matchen van kandidaten met je merk. We luisteren echt naar onze kandidaten en koppelen kandidaten die niet alleen passen bij de vereiste vaardigheden, maar ook bij de cultuur van je bedrijf.
1
Solvism, je recruitment partner

Samen maken we het verschil

We onderzoeken zorgvuldig en continu de IT-banenmarkt om trends en ontwikkelingen op de voet te volgen. Hierdoor zijn wij in staat om zowel bedrijven als kandidaten te voorzien van adequate adviezen.

Wij hebben als geen ander goed begrip van de vaardigheden en vereisten die voor een specifieke functie nodig zijn en selecteren aan de hand hiervan alleen relevante kandidaten. We bepalen wat hen onderscheidt en hoe ze waarde zouden kunnen toevoegen aan jouw team.

Slechts 25% van de vooraf gescreende kandidaten voldoet uiteindelijk aan de gestelde eisen. Dat betekent dat we 75% van de oorspronkelijke kandidaten al vooraf filteren, waarmee wij opdrachtgevers veel werk en tijd besparen.

Wanneer je met ons samenwerkt, kun je er zeker van zijn dat we er alles aan hebben gedaan om de beste match te vinden. Alle kandidaten die wij aandragen, worden vooraf uitvoerig gescreend met de nieuwste diepgaande methodologieën.

Iemand vinden voor een functie is natuurlijk slechts het halve werk, het behouden van personeel is minstens net zo belangrijk.

Vergelijk onze services

No Cure No Pay
RaaS diensten

Wat is RaaS?

Recruitment-as-a-Service (RaaS) is een diepgaande aanpak van het formuleren en creëren van je werkgevermerk en deze in de arbeidsmarkt te brengen. RaaS zorgt ervoor dat je bedrijf beter in beeld komt bij IT-talent en daardoor de kansen vergroot dat talent bij je solliciteert.

RaaS stelt je in staat om de expertise van een wervingsbureau te gebruiken, samen met een strakke afstemming van een intern team.

Je werkgeversmerk versterken, flexibiliteit behouden en de totale kosten te verlagen.

Het proces bestaat uit 5 stappen:

01.
Formulate
Formuleren
Het formuleren van de werknemers waarde propositie (EVP)
02.
Create
Creëren
Het creëren van content bijv. vacatures op de website, video’s en impressiefoto’s
03.
Compelling
Meeslepend

Het maken van in het oog springende en onderscheidende vacatures en deze delen op relevante platformen

04.
Filter
Filter
Het filteren van de talentpool
05.
Optimize
Optimaliseren
Het bewaken en optimaliseren van het proces
11

Het monitoren en verbeteren van het proces

Het bijhouden van de voortgang tijdens je Recruitment-as-a-Service zorgt voor een positief effect op diverse punten:

Voor wie werven wij?

De oprichter van Solvism, Jonathan Garcia, richt zich al bijna tien jaar op werving en business development binnen IT. Hiernaast speelt Digitalmarketing bij hem een belangrijke rol binnen het recruitment vak. Enkele voorbeeld van functies waarvoor Solvism zich op focust:

@notjusthanione-13 (1)

Waarom blijven onze klanten terugkomen?

Solvism brengt de expertise van een intern recruitment team naar je toe. Wij bieden openheid, directheid, transparantie en langetermijnrelaties. Ons team is ambitieus – we werken nauw samen met onze klanten om te begrijpen waar bedrijven echt naar zoeken.

Klaar om te starten?

nl_NL

Waar mag ik de training naartoe sturen?

Where can I send it to?

Waar mag ik de training naartoe sturen?

Where Do We Need To Send The Masterclass To?

Waar mag ik de training naartoe sturen?

Waar mag ik de training naartoe sturen?

Subscribe to get 15% discount