Solvism jouw wervingspartner.

Solvism is een wervingspartner die de markt en spelers goed kennen. 

9
Ons team

Wat wij doen?

Bedrijven & kandidaten samenbrengen. Wij zijn persoonlijk en direct in onze communicatie. Wij luisteren naar onze klanten en kandidaten en werken met hen samen om te begrijpen waar onze klanten en kandidaten precies naar op zoek zijn. Transparant zijn in wat bedrijven aanbieden en kandidaten matchen op ervaring en verlangen is waar wij naar streven.
15

Mijn verhaal

Ik richtte Solvism op om getalenteerde IT-professionals te helpen binnen hun carrière pad in de IT. Na 6 jaar werkzaam in recruitment en business development binnen IT, heb ik inmiddels een sterk netwerk opgebouwd.
Voor mij en mijn team is het streven altijd het vinden van een goede match tussen klanten en kandidaten. De belangrijkste pijler hierin is het tot stand brengen van een langdurige relatie tussen werkgevers en kandidaten.

Jonathan de Garcia

"Mijn doel is om professionals te matchen met bedrijven, IT-culturen en doelen. Ik sta voor openheid, directheid, transparantie en langdurige relaties. Voor mij gaat het erom mensen aan te moedigen, ze te steunen het vertrouwen te geven om het beste uit zichzelf te halen in elke fase van hun carrière.”

Jonathan Garcia is een vooruitstrevende, pragmatische professional wiens sterke punten liggen in het helpen van IT-professionals en bedrijven die op zoek zijn naar IT-professionals. Met bijna tien jaar aan ervaring in werving en bedrijfsontwikkeling binnen de IT-sector, heeft Jonathan een uitgebreid netwerk opgebouwd van sterke, getalenteerde individuen en sterke partnerschappen met bedrijven.

Jonathan en zijn team faciliteren de werving van IT-specialisten, met de focus op Cloud-specialisten, softwareontwikkelaars en DevOps-engineers. Het Solvism team werkt met jou samen en zet hierbij hun expertise en gespecialiseerde ervaring in.

INZICHTEN VAN

Onze blog over IT-banen

nl_NL

Waar mag ik de training naartoe sturen?

Where can I send it to?

Waar mag ik de training naartoe sturen?

Where Do We Need To Send The Masterclass To?

Waar mag ik de training naartoe sturen?

Waar mag ik de training naartoe sturen?

Subscribe to get 15% discount