Over Solvism

SOLVISM | voor IT-professionals met ambitie

Welkom bij SOLVISM


Ik help IT-professionals doorgroeien in hun carrière.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, doorgroeimogelijkheden, betere randvoorwaarden, of een inspirerende werkomgeving? Ik kan je daarbij helpen.

Hoe dan? -We keep it personal.

We beginnen met een relaxt kennismakingsgesprek waar we jouw ambitie, aspiraties, en drijfveren determineren. Eenmaal helder, gaat Solvism op zoek naar diverse mogelijkheden die aansluiten bij jouw carrière wensen.

Als oprichter van Solvism stam ik zelf uit de tijd van dial-up internet, Nintendo en Nirvana. Ik heb deze tech-evolution persoonlijk meegemaakt en begrijp dus dat ik nu in een “gouden tijdperk” leven van informatietechnologie waar iedereen digitaal verbonden is. Juist daarom is het belangrijk dat werknemers en werkgevers duurzaam op elkaar aansluiten.

Ik ben  ervan overtuigd dat het om de persoon achter het beeldscherm gaat, en dit komt in het werkethos van Solvism sterk naar voren.

Kortom, ik ben er om jou te helpen. 

 

[Maak vrijblijvend een afspraak]